בוקר-צהריים
את היום פתחתי בסלט ירוק שהכיל מלפפונים, חסה, בצל ירוק, עלי תרד וטחינה אתיופית עם שום. הערה לעצמי - להבא, לא לאכול את הגבעול של התרד, רק את העלים. גועל נפש. ניסיתי גם לאכול ברוקולי חי. לא עוד.
אחה"צ
בעיקר פירות - אבטיח, סברס, מנגו, ענבים.
ערב
אנטיפסטי (בטטה, בצל לבן, בצל סגול, קישואים, גמבה אדומה, פלפל ירוק, חצילים) ומרק שעועית.
את היום פתחתי בסלט ירוק שהכיל מלפפונים, חסה, בצל ירוק, עלי תרד וטחינה אתיופית עם שום. הערה לעצמי - להבא, לא לאכול את הגבעול של התרד, רק את העלים. גועל נפש. ניסיתי גם לאכול ברוקולי חי. לא עוד.
אחה"צ
בעיקר פירות - אבטיח, סברס, מנגו, ענבים.
ערב
אנטיפסטי (בטטה, בצל לבן, בצל סגול, קישואים, גמבה אדומה, פלפל ירוק, חצילים) ומרק שעועית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה